Bagerier i Norrtälje

Hitta ett bageri i Norrtälje - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Norrtälje. Om du bor i Norrtälje och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Norrtälje

Detta är en lista över alla bagerier i Norrtälje som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Norrtälje som uppfyller dina behov här.

Tösse Konditori
Sjötullsg. 2
761 30 Norrtälje


Youthatch AB
Bolkav. 11 B
761 42 NORRTÄLJE

Fika, cafeer och frallor i Norrtälje

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Norrtälje kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Norrtälje från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Norrtälje

Det finns minst ett bageri i Norrtälje, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Norrtälje. Nedan följer några allmänna fakta om Norrtälje som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Area: 754 hektar
Befolkning: 17 675, år 2011

Om du vill veta mer om bagerier i Norrtälje utöver den här artikeln kan du besöka Norrtälje.

Vi hittade 2 olika bagerier i Norrtälje som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Norrtälje som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.