Bagerier i Nacka

Hitta ett bageri i Nacka - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Nacka. Om du bor i Nacka och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Nacka

Detta är en lista över alla bagerier i Nacka som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nacka som uppfyller dina behov här.

Maxi ICA Stormarknad Nacka
Per Hallströms v. 15
131 39 NACKA


ICA Kvantum Sickla
Siroccog. 4 Sickla Köpkvarter
131 54 Nacka


Pappa Lee bakery
Finntorpsv. 1
131 36 Nacka


Kabena AB
Ryssviksv. 2
131 36 Nacka


Lilla Bageriet I Murjek AB
Ugglev. 17 A
131 44 NACKA


Bageri Kaveln
Skvaltans v. 15
131 39 NACKA

Fika, cafeer och frallor i Nacka

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Nacka kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Nacka från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Nacka

Det finns minst ett bageri i Nacka, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Nacka. Nedan följer några allmänna fakta om Nacka som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Area: 100 km2
Befolkning: 33 057, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Nacka utöver den här artikeln kan du besöka Nacka.

Vi hittade 6 olika bagerier i Nacka som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nacka som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.