Bagerier i Märsta

Hitta ett bageri i Märsta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Märsta. Om du bor i Märsta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Märsta

Detta är en lista över alla bagerier i Märsta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Märsta som uppfyller dina behov här.

Lunda Livs
Vålsta
195 93 MÄRSTA


Stora Coop
V. Bang. 2
195 40 MÄRSTA


Gaziantep Baklava HB
Nymärsta Torg 5
195 30 Märsta


Ninas Bageri AB
Solg. 2
195 58 Märsta


Brödboden
Nymärsta Gränd 5 Märsta Centrum
195 30 Märsta

Fika, cafeer och frallor i Märsta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Märsta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Märsta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Märsta

Det finns minst ett bageri i Märsta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Märsta. Nedan följer några allmänna fakta om Märsta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Area: 764,17 hektar
Befolkning: 24 068, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Märsta utöver den här artikeln kan du besöka Märsta.

Vi hittade 5 olika bagerier i Märsta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Märsta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.