Bagerier i Ljusterö

Hitta ett bageri i Ljusterö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ljusterö. Om du bor i Ljusterö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ljusterö

Detta är en lista över alla bagerier i Ljusterö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljusterö som uppfyller dina behov här.

Linanäs Skeppskrog och Hembageri
Linanäsv. 101
184 97 LJUSTERÖ

Fika, cafeer och frallor i Ljusterö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ljusterö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ljusterö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ljusterö

Det finns minst ett bageri i Ljusterö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ljusterö. Nedan följer några allmänna fakta om Ljusterö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Area: 6 205 ha
Befolkning: 1 591, år

Om du vill veta mer om bagerier i Ljusterö utöver den här artikeln kan du besöka Ljusterö.

Vi hittade 1 olika bagerier i Ljusterö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljusterö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.