Bagerier i Kista

Hitta ett bageri i Kista - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kista. Om du bor i Kista och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kista

Detta är en lista över alla bagerier i Kista som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kista som uppfyller dina behov här.

Complé Konditori
Danmarksg. 15 KISTA GALLERIA
164 42 KISTA


Mb Scandinavian All Service AB
Hanstav. 51
164 53 KISTA


Mah Konditori
Vejleg. 9
164 44 KISTA


Cheesecake Palace AB
Borgarfjordsg. 12
164 55 KISTA


Gateau AB
Kista Galleria
164 40 KISTA

Fika, cafeer och frallor i Kista

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kista kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kista från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kista

Det finns minst ett bageri i Kista, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kista. Nedan följer några allmänna fakta om Kista som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Area: 414 hektar
Befolkning: 12 027, år 2014

Om du vill veta mer om bagerier i Kista utöver den här artikeln kan du besöka Kista.

Vi hittade 5 olika bagerier i Kista som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kista som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.