Friendlys Corner På Södra Sidan AB i Johanneshov, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Friendlys Corner På Södra Sidan AB i Johanneshov. Utbudet hos detta Friendlys Corner På Södra Sidan AB i Johanneshov har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Friendlys Corner På Södra Sidan AB i Johanneshov erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Friendlys Corner På Södra Sidan AB i Johanneshov, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Friendlys Corner På Södra Sidan AB adress och telefonnummer i Johanneshov.

Friendlys Corner På Södra Sidan AB
Arenav. 63
121 77 JOHANNESHOV
08 - 600 30 31

Karta till bageri Friendlys Corner På Södra Sidan AB i Johanneshov, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Friendlys Corner På Södra Sidan AB i Johanneshov.

Friendlys Corner På Södra Sidan AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Johanneshov

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Friendlys Corner På Södra Sidan AB och andra bagerier i Johanneshov är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Johanneshov och i hela Stockholm. Johanneshov erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Friendlys Corner På Södra Sidan AB i Johanneshov