Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB i Johanneshov, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB i Johanneshov. Utbudet hos detta Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB i Johanneshov har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB i Johanneshov erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB i Johanneshov, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB adress och telefonnummer i Johanneshov.

Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB
Styckmästarg. 4
121 62 JOHANNESHOV
08 - 661 82 22

Karta till bageri Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB i Johanneshov, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB i Johanneshov.

Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Johanneshov

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB och andra bagerier i Johanneshov är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Johanneshov och i hela Stockholm. Johanneshov erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB i Johanneshov