Bagerier i Järna

Hitta ett bageri i Järna - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Järna. Om du bor i Järna och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Järna

Detta är en lista över alla bagerier i Järna som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Järna som uppfyller dina behov här.

Konditori Lilla Maräng
Storg. 3
153 30 Järna


Saltå Kvarn
Saltå 3 SALTÅ KVARN
153 91 JÄRNA


Järna vedugnsbageri
Sandtorpsv. 15
153 30 Järna


COOP
Löwens v. 2
153 36 Järna


Almviksgårds Bageri
Almvik 10
153 95 JÄRNA

Fika, cafeer och frallor i Järna

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Järna kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Järna från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Järna

Det finns minst ett bageri i Järna, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Järna. Nedan följer några allmänna fakta om Järna som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Area: 393,19 hektar
Befolkning: 6 377, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Järna utöver den här artikeln kan du besöka Järna.

Vi hittade 5 olika bagerier i Järna som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Järna som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.