Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB i Huddinge, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB i Huddinge. Utbudet hos detta Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB i Huddinge har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB i Huddinge erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB i Huddinge, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB adress och telefonnummer i Huddinge.

Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB
Sjödalsv. 52
141 46 Huddinge
08 - 587 110 00

Karta till bageri Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB i Huddinge, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB i Huddinge.

Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Huddinge

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB och andra bagerier i Huddinge är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Huddinge och i hela Stockholm. Huddinge erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Bakverks- Och Matvaruspecialiteter Alimenta AB i Huddinge