Bagerier i Haninge

Hitta ett bageri i Haninge - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Haninge. Om du bor i Haninge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Haninge

Detta är en lista över alla bagerier i Haninge som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Haninge som uppfyller dina behov här.

Stegsholms gårdscafe och bageri
Gålöv. 28
136 91 Haninge

Fika, cafeer och frallor i Haninge

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Haninge kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Haninge från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Haninge

Det finns minst ett bageri i Haninge, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Haninge. Nedan följer några allmänna fakta om Haninge som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Area: 464,37 km2
Befolkning: 83 866, år 2015

Om du vill veta mer om bagerier i Haninge utöver den här artikeln kan du besöka Haninge.

Vi hittade 1 olika bagerier i Haninge som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Haninge som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.