Bagerier i Handen

Hitta ett bageri i Handen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Handen. Om du bor i Handen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Handen

Detta är en lista över alla bagerier i Handen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Handen som uppfyller dina behov här.

Bröd&Mat i Handen AB
Vendelsöv. 57
136 44 Handen


Malmens Konditori
Bragev. 2
136 38 HANDEN

Fika, cafeer och frallor i Handen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Handen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Handen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Handen

Det finns minst ett bageri i Handen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Handen. Nedan följer några allmänna fakta om Handen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Area:
Befolkning: 11 524, år 2003

Om du vill veta mer om bagerier i Handen utöver den här artikeln kan du besöka Handen.

Vi hittade 2 olika bagerier i Handen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Handen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.