Bagerier i Hallstavik

Hitta ett bageri i Hallstavik - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hallstavik. Om du bor i Hallstavik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hallstavik

Detta är en lista över alla bagerier i Hallstavik som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hallstavik som uppfyller dina behov här.

Tempo
Kustv. 4
763 30 Hallstavik

Fika, cafeer och frallor i Hallstavik

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hallstavik kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hallstavik från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hallstavik

Det finns minst ett bageri i Hallstavik, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hallstavik. Nedan följer några allmänna fakta om Hallstavik som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Area: 469,23 hektar
Befolkning: 4 476, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Hallstavik utöver den här artikeln kan du besöka Hallstavik.

Vi hittade 1 olika bagerier i Hallstavik som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hallstavik som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.