Bagerier i Farsta

Hitta ett bageri i Farsta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Farsta. Om du bor i Farsta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Farsta

Detta är en lista över alla bagerier i Farsta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Farsta som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Farsta Strandplan 15
123 71 FARSTA


Maries Hörna
Pepparv. 11
123 56 Farsta


Coop Konsum
Farstaplan 25
123 47 Farsta

Fika, cafeer och frallor i Farsta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Farsta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Farsta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Farsta

Det finns minst ett bageri i Farsta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Farsta. Nedan följer några allmänna fakta om Farsta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Area: 237 hektar
Befolkning: 12 673 , år 2012

Om du vill veta mer om bagerier i Farsta utöver den här artikeln kan du besöka Farsta.

Vi hittade 3 olika bagerier i Farsta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Farsta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.