Bagerier i Ekerö

Hitta ett bageri i Ekerö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ekerö. Om du bor i Ekerö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ekerö

Detta är en lista över alla bagerier i Ekerö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ekerö som uppfyller dina behov här.

Queens Konditori & Bageri
Mälarö Torg 3
178 30 EKERÖ


Coop Konsum
Träkvista Torg
178 37 Ekerö

Fika, cafeer och frallor i Ekerö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ekerö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ekerö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ekerö

Det finns minst ett bageri i Ekerö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ekerö. Nedan följer några allmänna fakta om Ekerö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Area: 541,87 hektar
Befolkning: 10 907, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ekerö utöver den här artikeln kan du besöka Ekerö.

Vi hittade 2 olika bagerier i Ekerö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ekerö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.