Bagerier i Edsbro

Hitta ett bageri i Edsbro - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Edsbro. Om du bor i Edsbro och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Edsbro

Detta är en lista över alla bagerier i Edsbro som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Edsbro som uppfyller dina behov här.

Drömkåken Gårdscafé & Butik HB
Sättrabyvägen 159
EDSBRO

Fika, cafeer och frallor i Edsbro

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Edsbro kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Edsbro från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Edsbro

Det finns minst ett bageri i Edsbro, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Edsbro. Nedan följer några allmänna fakta om Edsbro som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Edsbro är en tätort i Norrtälje kommun, och kyrkbyn i Edsbro socken. Edsbro är en gammal bruksort, här fanns ett vallonbruk med masugn och klensmedja. Ruinerna efter dessa är välbevarade.

Area: 82,35 hektar
Befolkning: 488, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Edsbro utöver den här artikeln kan du besöka Edsbro.

Vi hittade 1 olika bagerier i Edsbro som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Edsbro som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.