Bagerier i Djurhamn

Hitta ett bageri i Djurhamn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Djurhamn. Om du bor i Djurhamn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Djurhamn

Detta är en lista över alla bagerier i Djurhamn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Djurhamn som uppfyller dina behov här.

Munkens Konditori AB
Gransbergsv. 12
139 73 Djurhamn

Fika, cafeer och frallor i Djurhamn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Djurhamn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Djurhamn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Djurhamn

Det finns minst ett bageri i Djurhamn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Djurhamn. Nedan följer några allmänna fakta om Djurhamn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Area: 92,37 hektar
Befolkning: 967, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Djurhamn utöver den här artikeln kan du besöka Djurhamn.

Vi hittade 1 olika bagerier i Djurhamn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Djurhamn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.