Bagerier i Dalarö

Hitta ett bageri i Dalarö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Dalarö. Om du bor i Dalarö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Dalarö

Detta är en lista över alla bagerier i Dalarö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Dalarö som uppfyller dina behov här.

Kaxås vedugnsbageri
Magnev. 1
137 70 DALARÖ

Fika, cafeer och frallor i Dalarö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Dalarö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Dalarö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Dalarö

Det finns minst ett bageri i Dalarö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Dalarö. Nedan följer några allmänna fakta om Dalarö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Area: 167,52 hektar
Befolkning: 1 199, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Dalarö utöver den här artikeln kan du besöka Dalarö.

Vi hittade 1 olika bagerier i Dalarö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Dalarö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.