Bagerier i Bandhagen

Hitta ett bageri i Bandhagen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bandhagen. Om du bor i Bandhagen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bandhagen

Detta är en lista över alla bagerier i Bandhagen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bandhagen som uppfyller dina behov här.

Engelbrekts Konditori & Bageri
Högdalsgången 34
124 54 Bandhagen


Coop Konsum
Högdalsgången 19 Högdalen Centrum
124 54 Bandhagen


Café Chateau
Skärlingebacken 2
124 33 BANDHAGEN


Rågsveds Konditori AB
Rågsvedstorget 5
124 65 Bandhagen


Konditori Vallmofröt
Hagsätra Torg 14
124 73 BANDHAGEN

Fika, cafeer och frallor i Bandhagen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bandhagen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bandhagen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bandhagen

Det finns minst ett bageri i Bandhagen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bandhagen. Nedan följer några allmänna fakta om Bandhagen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Area: 82 hektar
Befolkning: 5 948, år 2011

Om du vill veta mer om bagerier i Bandhagen utöver den här artikeln kan du besöka Bandhagen.

Vi hittade 5 olika bagerier i Bandhagen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bandhagen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.