Bagerier i Årsta

Hitta ett bageri i Årsta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Årsta. Om du bor i Årsta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Årsta

Detta är en lista över alla bagerier i Årsta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Årsta som uppfyller dina behov här.

Crew24
Gullmarsv. 42 B
120 39 ÅRSTA


ICA Supermarket Årsta
Årstav. 43
120 52 årsta


Coop Nära
Siljansv. 66
120 57 ÅRSTA

Fika, cafeer och frallor i Årsta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Årsta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Årsta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Årsta

Det finns minst ett bageri i Årsta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Årsta. Nedan följer några allmänna fakta om Årsta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Area: 262 hektar
Befolkning: 17951, år 2014

Om du vill veta mer om bagerier i Årsta utöver den här artikeln kan du besöka Årsta.

Vi hittade 3 olika bagerier i Årsta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Årsta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.