Bagerier i Åkersberga

Hitta ett bageri i Åkersberga - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Åkersberga. Om du bor i Åkersberga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Åkersberga

Detta är en lista över alla bagerier i Åkersberga som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Åkersberga som uppfyller dina behov här.

Naturbageriet Sattva
Centralv. 69
184 32 åkersberga


ICA Kvantum Åkersberga
Storängstorget 4
184 30 åkersberga


Naturbageriet Sattva Brothaus
Centralv. 69
184 32 åkersberga


Circle K
Centralv. 67
184 32 åkersberga


Smörkransen I Åkersberga AB
Skeppsgränd 5
184 30 åkersberga


ESBA Health and Food AB
Oxenstiernas v. 6 A
184 32 åkersberga


Smörkransen Hembageri
Stationsv. 5
184 50 åkersberga


Bagar Bröderna AB
Oxenstiernas v. 85
184 32 åkersberga

Fika, cafeer och frallor i Åkersberga

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Åkersberga kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Åkersberga från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Åkersberga

Det finns minst ett bageri i Åkersberga, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Åkersberga. Nedan följer några allmänna fakta om Åkersberga som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Area: 1 626,69 hektar
Befolkning: 28033, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Åkersberga utöver den här artikeln kan du besöka Åkersberga.

Vi hittade 8 olika bagerier i Åkersberga som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Åkersberga som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.