Bagerier i Vagnhärad

Hitta ett bageri i Vagnhärad - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vagnhärad. Om du bor i Vagnhärad och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vagnhärad

Detta är en lista över alla bagerier i Vagnhärad som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vagnhärad som uppfyller dina behov här.

Forselius, Arne
KOLARTORPET
610 74 Vagnhärad


Hantverkarna Bak & Mat
N. Sundsv. 79
610 74 Vagnhärad

Fika, cafeer och frallor i Vagnhärad

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vagnhärad kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vagnhärad från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vagnhärad

Det finns minst ett bageri i Vagnhärad, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vagnhärad. Nedan följer några allmänna fakta om Vagnhärad som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Area: 290,51 hektar
Befolkning: 3324, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vagnhärad utöver den här artikeln kan du besöka Vagnhärad.

Vi hittade 2 olika bagerier i Vagnhärad som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vagnhärad som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.