Bagerier i Trosa

Hitta ett bageri i Trosa - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Trosa. Om du bor i Trosa och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Trosa

Detta är en lista över alla bagerier i Trosa som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Trosa som uppfyller dina behov här.

Nilssons Bageri
V. Långg. 27
619 35 TROSA


Emmis konditori
Verktygsg. 2 A
619 33 TROSA


Ainas B&B, Café & Bageri I Trosa AB
Ö. Långg. 8
619 30 Trosa


Tre Små Rum Café och Bageri i Trosa AB
Ö. Långg. 8
619 30 Trosa

Fika, cafeer och frallor i Trosa

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Trosa kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Trosa från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Trosa

Det finns minst ett bageri i Trosa, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Trosa. Nedan följer några allmänna fakta om Trosa som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Area: 360,03 hektar
Befolkning: 5027, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Trosa utöver den här artikeln kan du besöka Trosa.

Vi hittade 4 olika bagerier i Trosa som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Trosa som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.