Bagerier i Torshälla

Hitta ett bageri i Torshälla - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Torshälla. Om du bor i Torshälla och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Torshälla

Detta är en lista över alla bagerier i Torshälla som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Torshälla som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Brog. 8
644 32 TORSHÄLLA

Fika, cafeer och frallor i Torshälla

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Torshälla kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Torshälla från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Torshälla

Det finns minst ett bageri i Torshälla, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Torshälla. Nedan följer några allmänna fakta om Torshälla som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Area: 563,77 hektar
Befolkning: 7612, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Torshälla utöver den här artikeln kan du besöka Torshälla.

Vi hittade 1 olika bagerier i Torshälla som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Torshälla som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.