Bagerier i Strängnäs

Hitta ett bageri i Strängnäs - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Strängnäs. Om du bor i Strängnäs och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Strängnäs

Detta är en lista över alla bagerier i Strängnäs som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Strängnäs som uppfyller dina behov här.

Best Western Hotel Rogge
Gyllenhjelmsg. 20
645 30 STRÄNGNÄS


Coop Forum
Solberga Handelsv. 17
645 47 STRÄNGNÄS


Ekonomi & Projekt I Strängnäs AB
Aspö Skarpan 17
645 93 Strängnäs


Strängnäsprinsen Café HB
Järnvägsg. 7
645 31 Strängnäs

Fika, cafeer och frallor i Strängnäs

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Strängnäs kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Strängnäs från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Strängnäs

Det finns minst ett bageri i Strängnäs, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Strängnäs. Nedan följer några allmänna fakta om Strängnäs som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Area: 653,10 hektar
Befolkning: 12856, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Strängnäs utöver den här artikeln kan du besöka Strängnäs.

Vi hittade 4 olika bagerier i Strängnäs som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Strängnäs som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.