Bagerier i Stallarholmen

Hitta ett bageri i Stallarholmen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Stallarholmen. Om du bor i Stallarholmen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Stallarholmen

Detta är en lista över alla bagerier i Stallarholmen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Stallarholmen som uppfyller dina behov här.

Konditori Selaön
Östav. 9
645 62 STALLARHOLMEN


Printz Bageri
Brog. 21
645 61 Stallarholmen


Mmh Invest AB
Brog. 21
645 61 Stallarholmen

Fika, cafeer och frallor i Stallarholmen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Stallarholmen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Stallarholmen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Stallarholmen

Det finns minst ett bageri i Stallarholmen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Stallarholmen. Nedan följer några allmänna fakta om Stallarholmen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Area: 195,17 hektar
Befolkning: 1623, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Stallarholmen utöver den här artikeln kan du besöka Stallarholmen.

Vi hittade 3 olika bagerier i Stallarholmen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Stallarholmen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.