Bagerier i Oxelösund

Hitta ett bageri i Oxelösund - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Oxelösund. Om du bor i Oxelösund och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Oxelösund

Detta är en lista över alla bagerier i Oxelösund som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Oxelösund som uppfyller dina behov här.

Birgers Konditori
Torgg. 9
613 30 Oxelösund


ICA Kvantum Oxelösund
Järntorget 7
613 30 Oxelösund


Jessicas Bageri
Järntorget 1
613 30 Oxelösund

Fika, cafeer och frallor i Oxelösund

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Oxelösund kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Oxelösund från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Oxelösund

Det finns minst ett bageri i Oxelösund, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Oxelösund. Nedan följer några allmänna fakta om Oxelösund som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Area: 1 157,12 hektar
Befolkning: 10870, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Oxelösund utöver den här artikeln kan du besöka Oxelösund.

Vi hittade 3 olika bagerier i Oxelösund som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Oxelösund som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.