Bagerier i Nyköping

Hitta ett bageri i Nyköping - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Nyköping. Om du bor i Nyköping och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Nyköping

Detta är en lista över alla bagerier i Nyköping som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nyköping som uppfyller dina behov här.

Freis Bageri
Ringv. 23
611 35 NYKÖPING


Ohlsons Brödbod
Ö. Storg. 7
611 34 Nyköping


ICA Maxi Nyköping
Gustafsbergsstigen 6
611 04 NYKÖPING


Farmors Glutenfria Bageri AB
V. Kvarng. 10
611 31 NYKÖPING


Andreas Weise AB
073 - 533 10 05Coop Nära
Ringv. 9
611 35 NYKÖPING


Hellmanska gårdens café
V. Trädgårdsg. 24
611 32 Nyköping


Princess Konditori, Thomas Swenson
Kärrboda Villa Sjöliden 1
611 95 NYKÖPING


Birgers Konditori AB
V. Storg. 12 Västerport
611 31 NYKÖPING

Fika, cafeer och frallor i Nyköping

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Nyköping kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Nyköping från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Nyköping

Det finns minst ett bageri i Nyköping, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Nyköping. Nedan följer några allmänna fakta om Nyköping som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Area: 1 343,30 hektar
Befolkning: 29891, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Nyköping utöver den här artikeln kan du besöka Nyköping.

Vi hittade 9 olika bagerier i Nyköping som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nyköping som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.