Bagerier i Nävekvarn

Hitta ett bageri i Nävekvarn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Nävekvarn. Om du bor i Nävekvarn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Nävekvarn

Detta är en lista över alla bagerier i Nävekvarn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nävekvarn som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Nyköpingsv. 9
611 76 NÄVEKVARN

Fika, cafeer och frallor i Nävekvarn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Nävekvarn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Nävekvarn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Nävekvarn

Det finns minst ett bageri i Nävekvarn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Nävekvarn. Nedan följer några allmänna fakta om Nävekvarn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Nävekvarn är en tätort i Nyköpings kommun i Södermanlands län. Orten ligger vid Bråviken där Näveån mynnar i havet. Nävekvarns bruk anlades 1623 för att bland annat producera kanoner. Bruket lades ner 2010.

Area: 111,49 hektar
Befolkning: 795, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Nävekvarn utöver den här artikeln kan du besöka Nävekvarn.

Vi hittade 1 olika bagerier i Nävekvarn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nävekvarn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.