Bagerier i Mariefred

Hitta ett bageri i Mariefred - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Mariefred. Om du bor i Mariefred och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Mariefred

Detta är en lista över alla bagerier i Mariefred som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Mariefred som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Ruddammsg. 2
647 30 MARIEFRED


Annas Hembageri
Marielunds Gård 2
647 92 MARIEFRED

Fika, cafeer och frallor i Mariefred

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Mariefred kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Mariefred från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Mariefred

Det finns minst ett bageri i Mariefred, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Mariefred. Nedan följer några allmänna fakta om Mariefred som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Area: 250,52 hektar
Befolkning: 3726, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Mariefred utöver den här artikeln kan du besöka Mariefred.

Vi hittade 2 olika bagerier i Mariefred som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Mariefred som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.