Bagerier i Katrineholm

Hitta ett bageri i Katrineholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Katrineholm. Om du bor i Katrineholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Katrineholm

Detta är en lista över alla bagerier i Katrineholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Katrineholm som uppfyller dina behov här.

Circle K
Vingåkersv. 16
641 51 KATRINEHOLM


Hembagarns Konditori
Köpmang. 22
641 30 Katrineholm


Buney AB
Rönng. 3 D
641 52 Katrineholm

Fika, cafeer och frallor i Katrineholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Katrineholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Katrineholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Katrineholm

Det finns minst ett bageri i Katrineholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Katrineholm. Nedan följer några allmänna fakta om Katrineholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Area: 1 146,25 hektar
Befolkning: 21993, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Katrineholm utöver den här artikeln kan du besöka Katrineholm.

Vi hittade 3 olika bagerier i Katrineholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Katrineholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.