Bagerier i Gnesta

Hitta ett bageri i Gnesta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Gnesta. Om du bor i Gnesta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Gnesta

Detta är en lista över alla bagerier i Gnesta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Gnesta som uppfyller dina behov här.

Humbles Bageri o. konditori
Torgg. 1
646 33 Gnesta


Gnestabagaren AB
Marielundsg. 8
646 34 GNESTA

Fika, cafeer och frallor i Gnesta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Gnesta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Gnesta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Gnesta

Det finns minst ett bageri i Gnesta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Gnesta. Nedan följer några allmänna fakta om Gnesta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Area: 385,94 hektar
Befolkning: 5 562, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Gnesta utöver den här artikeln kan du besöka Gnesta.

Vi hittade 2 olika bagerier i Gnesta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Gnesta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.