Bagerier i Flen

Hitta ett bageri i Flen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Flen. Om du bor i Flen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Flen

Detta är en lista över alla bagerier i Flen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Flen som uppfyller dina behov här.

Circle K
Kungsv. 10
642 34 Flen


ICA Kvantum
N. Kungsg. 8
642 37 FLEN


Coop Extra
Götg. 1
642 37 FLEN

Fika, cafeer och frallor i Flen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Flen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Flen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Flen

Det finns minst ett bageri i Flen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Flen. Nedan följer några allmänna fakta om Flen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Area: 444,91 hektar
Befolkning: 6229, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Flen utöver den här artikeln kan du besöka Flen.

Vi hittade 3 olika bagerier i Flen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Flen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Södermanland.