Bagerier i Vellinge

Hitta ett bageri i Vellinge - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vellinge. Om du bor i Vellinge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vellinge

Detta är en lista över alla bagerier i Vellinge som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vellinge som uppfyller dina behov här.

Mimmas Caffé Trattoria
Järnvägsg. 1
235 31 Vellinge


Circle K
Falsterbov. 9
235 35 Vellinge


Madame Marzipan
Prästagårdsv. 4
235 94 VELLINGE


björns
Järnvägsg. 2 H
235 31 Vellinge


Bergströms kondis
N. Kronan 91
235 91 Vellinge

Fika, cafeer och frallor i Vellinge

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vellinge kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vellinge från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vellinge

Det finns minst ett bageri i Vellinge, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vellinge. Nedan följer några allmänna fakta om Vellinge som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Area: 316,69 hektar
Befolkning: 6304, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vellinge utöver den här artikeln kan du besöka Vellinge.

Vi hittade 5 olika bagerier i Vellinge som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vellinge som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.