Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser i Vallåkra, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser i Vallåkra. Utbudet hos detta Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser i Vallåkra har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser i Vallåkra erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser i Vallåkra, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser adress och telefonnummer i Vallåkra.

Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser
Aspav. 418
253 41 Vallåkra
042 - 39 81 08

Karta till bageri Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser i Vallåkra, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser i Vallåkra.

Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Vallåkra

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser och andra bagerier i Vallåkra är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Vallåkra och i hela Skåne. Vallåkra erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Tomatens Hus - Miss Alice Delikatesser i Vallåkra