Bagerier i Trelleborg

Hitta ett bageri i Trelleborg - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Trelleborg. Om du bor i Trelleborg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Trelleborg

Detta är en lista över alla bagerier i Trelleborg som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Trelleborg som uppfyller dina behov här.

Jollens Hembageri
Hedv. 59
231 51 Trelleborg


Circle K
Hesekilleg. 3
231 53 Trelleborg


Maglarpsbullen HB
Dykaregränd 3
231 62 Trelleborg


Palmblads Konditori
Alg. 44
231 42 Trelleborg


Coop Konsum
Klörupsv. 39
231 56 TRELLEBORG


Widas Bakverk AB
Fågelhundsv. 9
231 92 TRELLEBORG


Finax Bröd
Verkstadsg. 12
231 66 Trelleborg


Gotthems Hantverk HB
S. Virestad Gotthem
231 91 Trelleborg


Olanders, Gudrun
Sjöfararev. 46
231 32 TRELLEBORG


Franckes Bageri H
Flockerg. 4
231 43 TRELLEBORG


Billings Konditori
Alg. 7
231 42 Trelleborg

Fika, cafeer och frallor i Trelleborg

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Trelleborg kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Trelleborg från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Trelleborg

Det finns minst ett bageri i Trelleborg, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Trelleborg. Nedan följer några allmänna fakta om Trelleborg som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Area: 1 365,73 hektar
Befolkning: 28290, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Trelleborg utöver den här artikeln kan du besöka Trelleborg.

Vi hittade 11 olika bagerier i Trelleborg som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Trelleborg som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.