Bagerier i Svedala

Hitta ett bageri i Svedala - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Svedala. Om du bor i Svedala och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Svedala

Detta är en lista över alla bagerier i Svedala som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Svedala som uppfyller dina behov här.

Circle K
Företagsg. 19
233 51 Svedala


Farmors Bageri
Bökebergsg. 10 C
233 32 SVEDALA

Fika, cafeer och frallor i Svedala

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Svedala kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Svedala från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Svedala

Det finns minst ett bageri i Svedala, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Svedala. Nedan följer några allmänna fakta om Svedala som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Area: 488,81 hektar
Befolkning: 10627, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Svedala utöver den här artikeln kan du besöka Svedala.

Vi hittade 2 olika bagerier i Svedala som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Svedala som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.