Bagerier i Staffanstorp

Hitta ett bageri i Staffanstorp - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Staffanstorp. Om du bor i Staffanstorp och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Staffanstorp

Detta är en lista över alla bagerier i Staffanstorp som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Staffanstorp som uppfyller dina behov här.

Circle K
Meteorv. 2
245 34 STAFFANSTORP


Bengts Konditori
Torget 4
245 31 Staffanstorp


Tårtesset HB
Snöbärsv. 9
245 44 Staffanstorp

Fika, cafeer och frallor i Staffanstorp

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Staffanstorp kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Staffanstorp från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Staffanstorp

Det finns minst ett bageri i Staffanstorp, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Staffanstorp. Nedan följer några allmänna fakta om Staffanstorp som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Area: 662,64 hektar
Befolkning: 14808, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Staffanstorp utöver den här artikeln kan du besöka Staffanstorp.

Vi hittade 3 olika bagerier i Staffanstorp som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Staffanstorp som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.