Bagerier i Sjöbo

Hitta ett bageri i Sjöbo - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Sjöbo. Om du bor i Sjöbo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Sjöbo

Detta är en lista över alla bagerier i Sjöbo som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sjöbo som uppfyller dina behov här.

ICA Kvantum Sjöbo
Österg. 3
275 32 Sjöbo


Vollmers Spettkaksbageri AB
Malenas Gränd 6
275 33 SJÖBO


Café Mina Sockerdrömmar
Västerg. 39 C
275 33 SJÖBO

Fika, cafeer och frallor i Sjöbo

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Sjöbo kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Sjöbo från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Sjöbo

Det finns minst ett bageri i Sjöbo, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Sjöbo. Nedan följer några allmänna fakta om Sjöbo som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Area: 526,71 hektar
Befolkning: 6724, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Sjöbo utöver den här artikeln kan du besöka Sjöbo.

Vi hittade 3 olika bagerier i Sjöbo som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sjöbo som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.