Bagerier i Påarp

Hitta ett bageri i Påarp - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Påarp. Om du bor i Påarp och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Påarp

Detta är en lista över alla bagerier i Påarp som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Påarp som uppfyller dina behov här.

Drottninghögs Bageri Påarp
Ekebergav. 3
253 51 PÅARP


Carl Perssons Bageri, AB
Ekebergav. 3
253 51 PÅARP

Fika, cafeer och frallor i Påarp

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Påarp kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Påarp från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Påarp

Det finns minst ett bageri i Påarp, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Påarp. Nedan följer några allmänna fakta om Påarp som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Area: 159,70 hektar
Befolkning: 2789, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Påarp utöver den här artikeln kan du besöka Påarp.

Vi hittade 2 olika bagerier i Påarp som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Påarp som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.