Bagerier i Oxie

Hitta ett bageri i Oxie - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Oxie. Om du bor i Oxie och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Oxie

Detta är en lista över alla bagerier i Oxie som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Oxie som uppfyller dina behov här.

Mor Idas bageri
Stengodsv. 139
238 30 OXIE


Polfärskt Bröd Malmö
Håltegelv. 11
238 39 Oxie

Fika, cafeer och frallor i Oxie

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Oxie kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Oxie från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Oxie

Det finns minst ett bageri i Oxie, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Oxie. Nedan följer några allmänna fakta om Oxie som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Area: 429,22 hektar
Befolkning: 11493, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Oxie utöver den här artikeln kan du besöka Oxie.

Vi hittade 2 olika bagerier i Oxie som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Oxie som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.