Continental Bakeries North Europe AB i Örkelljunga, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Continental Bakeries North Europe AB i Örkelljunga. Utbudet hos detta Continental Bakeries North Europe AB i Örkelljunga har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Continental Bakeries North Europe AB i Örkelljunga erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Continental Bakeries North Europe AB i Örkelljunga, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Continental Bakeries North Europe AB adress och telefonnummer i Örkelljunga.

Continental Bakeries North Europe AB
Industrig. 14
286 36 ÖRKELLJUNGA
0435 - 520 20

Karta till bageri Continental Bakeries North Europe AB i Örkelljunga, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Continental Bakeries North Europe AB i Örkelljunga.

Continental Bakeries North Europe AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Örkelljunga

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Continental Bakeries North Europe AB och andra bagerier i Örkelljunga är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Örkelljunga och i hela Skåne. Örkelljunga erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Continental Bakeries North Europe AB i Örkelljunga