Bagerier i Örkelljunga

Hitta ett bageri i Örkelljunga - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Örkelljunga. Om du bor i Örkelljunga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Örkelljunga

Detta är en lista över alla bagerier i Örkelljunga som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Örkelljunga som uppfyller dina behov här.

Continental Bakeries North Europe AB
Industrig. 14
286 36 ÖRKELLJUNGA

Fika, cafeer och frallor i Örkelljunga

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Örkelljunga kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Örkelljunga från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Örkelljunga

Det finns minst ett bageri i Örkelljunga, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Örkelljunga. Nedan följer några allmänna fakta om Örkelljunga som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Area: 564,37 hektar
Befolkning: 4818, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Örkelljunga utöver den här artikeln kan du besöka Örkelljunga.

Vi hittade 1 olika bagerier i Örkelljunga som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Örkelljunga som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.