Bagerier i Ödåkra

Hitta ett bageri i Ödåkra - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ödåkra. Om du bor i Ödåkra och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ödåkra

Detta är en lista över alla bagerier i Ödåkra som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ödåkra som uppfyller dina behov här.

Lantz Stenugnsbageri AB
N P Mathiassons g. 17
254 74 ÖDÅKRA


Lantz Stenugnsbageri
N P Mathiassons g. 17
254 74 ÖDÅKRA

Fika, cafeer och frallor i Ödåkra

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ödåkra kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ödåkra från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ödåkra

Det finns minst ett bageri i Ödåkra, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ödåkra. Nedan följer några allmänna fakta om Ödåkra som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Area: 304,60 hektar
Befolkning: 4920, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ödåkra utöver den här artikeln kan du besöka Ödåkra.

Vi hittade 2 olika bagerier i Ödåkra som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ödåkra som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.