Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB i Munka-Ljungby, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB i Munka-Ljungby. Utbudet hos detta Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB i Munka-Ljungby har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB i Munka-Ljungby erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB i Munka-Ljungby, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB adress och telefonnummer i Munka-Ljungby.

Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB
Företagareg. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY
0431 - 105 96

Karta till bageri Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB i Munka-Ljungby, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB i Munka-Ljungby.

Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Munka-Ljungby

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB och andra bagerier i Munka-Ljungby är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Munka-Ljungby och i hela Skåne. Munka-Ljungby erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB i Munka-Ljungby