Bagerier i Munka-Ljungby

Hitta ett bageri i Munka-Ljungby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Munka-Ljungby. Om du bor i Munka-Ljungby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Munka-Ljungby

Detta är en lista över alla bagerier i Munka-Ljungby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Munka-Ljungby som uppfyller dina behov här.

Bageriet Sjöstrand & Erics Bröd AB
Företagareg. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Gårdens Bröd, Firma
Aggarpsv. 173
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB
Företagareg. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Konditori Centrum
Ö. Storg. 5
266 33 Munka

Fika, cafeer och frallor i Munka-Ljungby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Munka-Ljungby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Munka-Ljungby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Munka-Ljungby

Det finns minst ett bageri i Munka-Ljungby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Munka-Ljungby. Nedan följer några allmänna fakta om Munka-Ljungby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Area: 223,32 hektar
Befolkning: 2840, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Munka-Ljungby utöver den här artikeln kan du besöka Munka-Ljungby.

Vi hittade 4 olika bagerier i Munka-Ljungby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Munka-Ljungby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.