Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB i Lund, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB i Lund. Utbudet hos detta Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB i Lund har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB i Lund erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB i Lund, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB adress och telefonnummer i Lund.

Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB
Kung Oskars v. 5
222 40 LUND
046 - 211 49 10

Karta till bageri Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB i Lund, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB i Lund.

Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Lund

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB och andra bagerier i Lund är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Lund och i hela Skåne. Lund erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Annes & Stortorgets Bageri & Konditori HB i Lund