Bagerier i Lönsboda

Hitta ett bageri i Lönsboda - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lönsboda. Om du bor i Lönsboda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lönsboda

Detta är en lista över alla bagerier i Lönsboda som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lönsboda som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Ö. Järnvägsg. 6
280 70 LÖNSBODA

Fika, cafeer och frallor i Lönsboda

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lönsboda kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lönsboda från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lönsboda

Det finns minst ett bageri i Lönsboda, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lönsboda. Nedan följer några allmänna fakta om Lönsboda som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Area: 228,31 hektar
Befolkning: 1903, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lönsboda utöver den här artikeln kan du besöka Lönsboda.

Vi hittade 1 olika bagerier i Lönsboda som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lönsboda som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.