Bagerier i Lomma

Hitta ett bageri i Lomma - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lomma. Om du bor i Lomma och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lomma

Detta är en lista över alla bagerier i Lomma som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lomma som uppfyller dina behov här.

Lomma Hembageri AB
Seglareg. 4
234 31 LOMMA


Kajgatan34
Kajg. 34
234 39 LOMMA


Coop Konsum
Vegagatan 3
234 32 Lomma

Fika, cafeer och frallor i Lomma

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lomma kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lomma från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lomma

Det finns minst ett bageri i Lomma, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lomma. Nedan följer några allmänna fakta om Lomma som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Area: 481,99 hektar
Befolkning: 10837, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lomma utöver den här artikeln kan du besöka Lomma.

Vi hittade 3 olika bagerier i Lomma som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lomma som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.