Bagerier i Ljungbyhed

Hitta ett bageri i Ljungbyhed - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ljungbyhed. Om du bor i Ljungbyhed och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ljungbyhed

Detta är en lista över alla bagerier i Ljungbyhed som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljungbyhed som uppfyller dina behov här.

Pomada Future AB
Skankhult 4804
264 54 LJUNGBYHED


Ljungbyheds Konditori
Skolg. 2
264 51 Ljungbyhed

Fika, cafeer och frallor i Ljungbyhed

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ljungbyhed kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ljungbyhed från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ljungbyhed

Det finns minst ett bageri i Ljungbyhed, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ljungbyhed. Nedan följer några allmänna fakta om Ljungbyhed som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Area: 296,89 hektar
Befolkning: 2046, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ljungbyhed utöver den här artikeln kan du besöka Ljungbyhed.

Vi hittade 2 olika bagerier i Ljungbyhed som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljungbyhed som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.