Bagerier i Limhamn

Hitta ett bageri i Limhamn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Limhamn. Om du bor i Limhamn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Limhamn

Detta är en lista över alla bagerier i Limhamn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Limhamn som uppfyller dina behov här.

AB Konditori Katarina
Ringugnsg. 6
216 16 Limhamn


Konditori Katarina
Ringugnsg. 6
216 16 Limhamn


Socker & Vanilj
Hyllie Kyrkov. 55 A
216 16 Limhamn


COOP
Viarpsg. 29
216 22 LIMHAMN


Limhamns Kakbod & Café
Linnég. 20
216 12 Limhamn

Fika, cafeer och frallor i Limhamn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Limhamn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Limhamn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Limhamn

Det finns minst ett bageri i Limhamn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Limhamn. Nedan följer några allmänna fakta om Limhamn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Area: 102 hektar
Befolkning: 5674, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Limhamn utöver den här artikeln kan du besöka Limhamn.

Vi hittade 5 olika bagerier i Limhamn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Limhamn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.